Herinnering: BTW-aangifte derde kwartaal 2024 – deadline 31 oktober

De deadline voor de btw-aangifte over het derde kwartaal van 2024 (juli – september) komt snel dichterbij. Uiterlijk 31 oktober moet de aangifte ingediend zijn. Dit betekent dat het tijd is om alle benodigde documenten, zoals facturen en bonnetjes, op orde te brengen. Om een soepele aangifte te garanderen, raden we aan de volgende stappen te volgen:

  1. Verzamel alle bonnetjes en facturen – Zorg ervoor dat u alle inkomende en uitgaande facturen bij de hand hebt. Vergeet ook niet eventuele zakelijke uitgaven die met een bonnetje zijn betaald.
  2. Controleer uw administratie – Het is belangrijk om uw administratie goed door te nemen om er zeker van te zijn dat alle transacties zijn verwerkt. Dit voorkomt verrassingen of fouten bij de aangifte.
  3. Dien uw btw-aangifte in via het boekhoudprogramma –  Zorg dat u dit ruim voor de deadline doet om eventuele technische problemen te voorkomen.

Heeft u hulp nodig bij het indienen van uw aangifte of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat uw aangifte correct en tijdig worden ingediend. Mis de deadline niet en voorkom boetes – Dien uw btw-aangifte in vóór 31 oktober!

Gerelateerd nieuws