Dan bent u bij NEXT adviseurs & accountants aan het juiste adres. Ons team bestaat uit zelfstandige professionals met kennis op het gebied van accountancy, fiscaliteit, bedrijfskunde en bedrijfsadvies.

Integrale ondersteuning

Net als u houden wij van het ondernemerschap. NEXT denkt met u mee, geeft advies en begeleidt uw bedrijf richting de toekomst.

Door ons netwerk van zelfstandige NEXT-professionals hebben wij alle specifieke kennis in huis èn beschikken wij over flexibiliteit. Dit zijn de juiste elementen om uw bedrijf integraal te ondersteunen.

Advies op maat

Het runnen van een familiebedrijf kan complex zijn. U heeft te maken met factoren zoals:

NEXT adviseurs & accountants heeft een ruime ervaring met de problematiek die hieruit kan voortvloeien. Wij nemen deze factoren mee in onze analyses. Daardoor krijgt u een op maat gemaakt advies voor uw bedrijfsvoering. Met de juiste aanpak en kennis van zaken in complexe besluitvormingsprocessen maken wij het verschil voor de toekomst van uw bedrijf.

Aandacht voor uw klanten

Alles wat uw aandacht krijgt groeit en NEXT staat synoniem voor aandacht. Wij begeleiden u in het behalen van uw doelen. Met werkelijke aandacht en gegronde kennis denken wij proactief met u mee over de mogelijkheden in uw markt.

De kern van ondernemerschap ligt in het herkennen van kansen. Dankzij geoptimaliseerde interne processen en de juiste focus kunnen wij ons samen met u richten op de toekomst.

Expert in franchising

Bent u een ondernemer met een uniek concept en wilt u groei en schaalvergroting realiseren? Kies dan voor franchising. Wij begeleiden u vakkundig naar een franchiseconcept in binnen- en buitenland.

Ook reeds bestaande franchiseconcepten bieden wij een helpende hand. Met speciaal ontwikkelde tools filtert NEXT de (eventuele) knelpunten uit uw franchiseconcept.

NEXT laat u financieel en organisatorisch groeien naar een NEXT level.