NEXT financiën

Houdt u zich liever zo min mogelijk bezig met uw administratie en belastingen? Wilt u graag weten hoe u geld kunt besparen? Of zou u graag flinke verbeterslagen maken in uw bedrijfsproces?

NEXT adviseurs & accountants begeleidt en adviseert u met betrekking tot een overzichtelijke en goed gestructureerde administratie. Ook denken wij actief met u mee over financiële voordelen en toekomstdoelen.

Met onze deskundige hulp houdt u meer tijd over voor uw onderneming.

Uitvoerige bedrijfsanalyse

In uw cijfers ontdekken wij het verhaal van uw onderneming. We kijken hoe uw bedrijf ervoor staat en waar er bijgestuurd moet worden. Ook gaan we na waarin u het beste kunt investeren en waarop u beter kunt bezuinigen. We hebben kennis en ervaring op veel gebieden.

Alles werken we voor u uit in een gedetailleerde bedrijfsanalyse. In deze analyse vindt u informatie over de financiële achtergrond van uw bedrijf, de inrichting van uw organisatie, uw marktomgeving en de kerncompetenties van uw personeel.

Meest optimale fiscale situatie

Onze professionals hebben een uitgebreide kennis van de Belastingwetgeving en kijken ook naar uw bedrijfsstructuur. Uiteraard onderzoeken we welke beschikbare fiscale aftrekposten en regelingen van toepassing zijn voor uw onderneming.

U kunt ons inschakelen voor:

Inzicht voor efficiënte bedrijfsgroei

NEXT adviseurs & accountants heeft methodes en tools voor een grondige analyse van uw bedrijf. We verschaffen u advies waarmee u jaren vooruit kunt.

Bedrijfsanalyse met de FOMP-methode

Voor een goed beeld van uw onderneming gebruiken wij de FOMP-methode. FOMP staat voor: Financiën, Organisatie, Markt en Personeel. Deze vier aspecten van uw onderneming worden uitgebreid in kaart gebracht. Dit resulteert in gespecificeerde doelstellingen en een goede focus voor uw onderneming.

Integrale analyse met het DNA-model

Bij grote veranderingen in uw onderneming zoals investeringen, fusies of grootschalige optimalisatieprocessen, is een integrale aanpak van groot belang. Naast financiële en strategische analyses inventariseren we ook het onbenut potentieel binnen uw bedrijf.

Waardemap methode

Met de praktische methode van de waardemap verschaffen wij u inzicht in de  onderlinge samenhang tussen ondernemingsbeslissingen en de toegevoegde waarde van uw onderneming. We doorlopen een aantal stappen om te kijken waar u het beter wilt doen.