Wilt u weten hoe u het doet ten opzichte van uw concurrentie? Of wilt u inzicht in hoe u vorig boekjaar heeft gedraaid?

 
Bij Next kunt u terecht voor een overzichtelijke jaarrekening in heldere taal.

Goed inzicht van alle cijfers

Als u een samengestelde jaarrekening door ons laat opstellen, krijgt u inzicht in de resultaten, bezittingen, schulden en het vermogen van uw onderneming. Hierop kunt u verder met ons de juiste vervolg beslissingen nemen voor een juiste bedrijfsontwikkeling.

We vertalen alle balansen en kolommen naar een duidelijk verhaal. U krijgt inzicht in uw resultaten, maar ook in ontwikkelingen, kansen en  verbeteringen voor de toekomst. Uw jaarrekening vormt de basis voor het nemen van strategische beslissingen.

Onderdelen van een jaarrekening

Uw jaarrekening bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een balansrekening en de winst- en verliesrekening. Ook uw fiscale positie is erin af te lezen.

Next helpt u graag met advies over de inrichting van uw administratie en biedt u mogelijke suggesties om meer grip te krijgen op processen.

Belangrijk voor andere partijen

De jaarrekening informatie over uw financiële situatie, is ook belangrijk voor andere partijen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Op basis van uw jaarrekening kunnen deze partijen de juiste financiële beslissingen nemen voor en over uw onderneming.

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag weten hoe uw onderneming ervoor staat en op welke aspecten u verbetering kunt doorvoeren voor bedrijfsgroei? Neem gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend gesprek. Wij zijn er voor u.